Program


A rendíthetetlen ólomkatona Gulliver bérlet 2024.ősz
2

A rendíthetetlen ólomkatona Gulliver bérlet 2024.ősz

zenés mese-és táncjáték

Aktuális előadások



VSG Táncszínház előadása

Az új és izgalmas táncos feldolgozás hagyományosan tele van humoros jelenetekkel. A szuronyos puskát tartó fess és bátor ólomkatona a fiúknak, a valódi tüllruhás és spicc cipős balerina pedig a kisleány nézőknek okoz majd nagy örömöt. A mű különlegessége, hogy az előadás egyfajta összművészeti bemutató is, hiszen a klasszikus zenei aláfestéssel futó látványos táncjelenetek mellett néhány esetben bábjáték segítségével meséljük el főhősünk kalandos utazását!

NARRÁCIÓ is segíti a könnyebb megértést!

Csodás meseszínhelyek varázslatos váltakozása teszi feledhetetlenné a RENDÍTHETETLEN ÓLOMKATANA Tánc"Mesés" feldolgozását!

És habár az eredeti változat végkifejlete szomorúnak tűnhet, ám ebben a feldolgozásban főhőseink, a Balerina és hős társa a katona szép duettjével ér véget az előadás!

Az előadás örök érvényű üzenete pedig nem más, minthogy a hősiesség és az egymás iránti bátor kiállás tűzön vízen keresztül is győzhet a gonosz felett!

Kövess minket!


További ajánlataink


Hadházi 60! - Hadházi László önálló estje Szép

Dumaszínház, Budapest - MVM Dome

Nem lesz Happy birthday kornyikálás, és kínos téblábolás, köszöntések sora, de várható stand up parádé és jó pár kolléga, aki…

A hülyéje Szép

Thália Színház

A hülyéje őrült és szerelmes bohózat – tökéletes nevettető kikapcsolódás szerelmeseknek, friss házasoknak, és hűtlenséget tervezőknek. Megszállott nőcsábászok és bosszúálló…

A legismertebb ABBA slágerek válogatása.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!