Program


A NÍLUS - VÖLGY TITKAI - tények és mítoszok az ókori Egyiptomból és Szudánból

A NÍLUS - VÖLGY TITKAI - tények és mítoszok az ókori Egyiptomból és Szudánból

Dr. Lassányi Gábor, régész és egyiptológus előadása.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 22. csütörtök, 18:00

A NÍLUS-VÖLGY TITKAI
tények és mítoszok az ókori Egyiptomból és Szudánból

Kik voltak az ókori Egyiptom nagy varázslói? Ülhetett-e női uralkodó a kettős királyság trónján? Kik voltak és honnan jöttek a titokzatos „fekete fáraók”? Van-e még feltáratlan királysír a Nílus-völgyben? Mit tudunk az egyiptomi istenek és emberek szerelmi életéről és szexualitásáról?

Dr. Lassányi Gábor, régész és egyiptológus előadásában az ókori Egyiptomba és Núbiába kalauzolja el a hallgatókat. Szó lesz ásatásokról, ősi szövegekről, nagy felfedezésekről, legendákról és varázslatokról és arról is, hogy a tudományos tények gyakran sokkal izgalmasabbak, mint különböző bulvár szenzációk és ezoterikus elméletek.

Ajánlatunk


A finom erotikával fűszerezett keserédes történet a századforduló Kolozsvárjának egyik jelentős intézményébe, a Gerendás házként elhíresült bordélyba kalauzolja a nézőt.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Wolfgang Amadeus Mozart / Gian Carlo Menotti BASTIEN ÉS BASTIENNE / A TELEFON Egyfelvonásos operák magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


A Zeneakadémia Vonószenekarának hangversenye egyaránt szól a klasszikus zene és a népzene kedvelőihez, de igazi kikapcsolódás azoknak is, akik szeretik…

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: 10 éves a Swing á la Django Szép

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024

Elhangzanak az elmúlt 10 év legnépszerűbb slágerei olyan ismert és kedvelt sztárok előadásában, mint Bangó Margit, Takács Nikolas, Szőke Nikoletta,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!