Program


A muzsikusnak dalból van a lelke

A muzsikusnak dalból van a lelke

A muzsikusnak dalból van a lelke

Az Országos bárzongorista verseny résztvevőinek koncertsorozata

Aktuális előadások



Négy alkalmas koncertsorozat keretében mutatkoznak be a 2024. évi Országos Bárzongorista Verseny kiváló résztvevői a Hegyvidéki Kulturális Szalonban. A pesti éjszaka legendás kávézóiban és mulatóiban egykor kimagasló előadóművészek léptek fel, többek között a világhírű Cziffra György is jó néhány évet játszott bárzongoristaként. Mára ez a műfaj már csak igen kevés helyen elérhető, ezért is számít különlegesnek a sorozat, melynek első fellépője a verseny harmadik helyezettje, Gallyas-Lakatos Róbert lesz, a Swing a la Django zenekar oszlopos tagja. Műsorában megtalálhatók a mindannyiunk által jól ismert magyar, illetve külföldi jazz- és könnyűzene, filmzene, örökzöld sanzonok, klasszikus átiratok, valamint operettrészletek legnépszerűbb darabjai, melyet egyedi előadásmódja elevenít meg, garantálva a közönség számára az önfeledt szórakozást.

Házigazda: Menyhárt Éva

Kövess minket!


További ajánlataink


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!