Program


A magyar operettek gyöngyszemei 3.

A magyar operettek gyöngyszemei 3.

operettest

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 15. péntek, 19:00

A magyar operettek gyöngyszemei 3.

Az operettest alkalmával vendégeink lesznek többek között Balog Tímea, Fodor Ildikó, Dániel Gábor, Dráfi Kálmán, Albert Réka, Ungi Krisztián táncművészek, valamint Janota Zoltán harmonikaművész és a MusicArt Classic négy fős kamarazenekar.

További közreműködő Péter Zsolt színháztörténész, az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet munkatársa, akitől számos színháztörténeti adalékot és érdekességeket tudhatunk meg a műsorban elhangzó dalokról.

Ajánlatunk


Woody Allen a rá jellemző emberismerettel és sziporkázó humorral tárja elénk az emberi kicsinység és nagyság egész tárházát. Nagy büszkeség, hogy előadásunk ősbemutató, a darabot magyar közönség láthatja először a világon.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Kövess minket!


További ajánlataink


Killer Queen

Erkel Színház

SIKERÜLT MEGSZERVEZNI! Az óriási érdeklődésre való tekintettel DUPLA előadás! Érkezik a valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a Killer Queen!

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!