Program


A magyar beatzene hőskora - az Új Bojtorján együttes jótékonysági koncertje az állatokért

A magyar beatzene hőskora - az Új Bojtorján együttes jótékonysági koncertje az állatokért

A magyar beatzene hőskora címmel szervez jótékonysági koncertet a Rex Kutyaotthon Alapítvány. A 2024. február 2-án megrendezésre kerülő rendezvény teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 2. péntek, 18:00

Jótékonysági retro koncert az állatokért

A magyar beatzene hőskora címmel szervez jótékonysági koncertet a Rex Kutyaotthon Alapítvány. A 2024. február 2-án megrendezésre kerülő rendezvény teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják. 

A koncerten jól ismert Illés, Fonográf, Tolcsvay és Bojtorján dalok csendülnek fel, így a nosztalgikus jó hangulat garantált lesz. 

Pomázi Zoltán, az egykori Tolcsvay Trió, és a jelenleg is működő Bojtorján együttes énekese a magyar beatzene 60-as, 70-es és 80-as éveit idézi pódium műsorában. A műsorban elhangzanak a közönség által mai napig kedvelt retro slágerek, élő előadásban, illetve egy részük az eredeti zenei alapok felhasználásával. A műsorban közreműködnek: Schaffer Edina, őt a Neoton Família háttérénekeseként ismerhetik, jelenleg az Új Bojtorján együttes tagja, aki a koncerten hegedűn, mandolinon és gitáron játszik, valamint énekel. Részt vesz a produkcióban Zboray Miklós is, aki Vincze Lilla zenekarának tagja, ebben a műsorban tizenkét húros gitáron játszik.

Az előadást színesíti néhány kordokumentum is, korabeli rádiós és televíziós hírek, archív hangfelvételek formájában, történelmi hátteret biztosítva a műsorban elhangzó daloknak. A műsor időtartama körülbelül másfél óra (2x45 perc) egy szünettel.

Jegye megvásárlásával nem csak egy jó ügyet támogat, hanem egy nagyszerű zenei élmény részese is lehet.

Bővebben a beruházásról: rexpedicio.hu

 

 

Ajánlatunk


Komédiánk hősének lövése sincs a művészetről. De volt kidobóként, Dave-et mégis egy kortárs galériában alkalmazzák, hogy egy ellentmondásos műalkotást őrizzen. A kép 3 méter magas és 1,60 m széles, és … hát, hogy is mondjam … elég különös technikával készült. Vannak, akiknek nem tetszik és sokféleképp értelmezhető. Ám Dave véleménye a művészetről – és erről a konkrét képről – lassan átalakul és egyre nagyobb vehemenciával védi a műtárgyat felesége, a média és egy csomó felháborodott vallási fanatikus ellen

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Kövess minket!


További ajánlataink


ÉVADINDÍTÓ AKCIÓ

az Orlai Produkciónál a Pozsonyi Piknik hétvégéjén!

20-50% kedvezmény a Jegy.hu-n 2024. szeptember 6. 13:00 órától szeptember 8. éjfélig az Orlai Produkció szeptemberi és októberi előadásaira. Új…

Évadnyitó koncert a Karmelitában Szép

Karmelita, Beethoven-terem

A Karmelita koncertsorozat nyitó alkalmán egy régi hagyományokra épülő, ma mégis kuriózumnak számító műfajjal, a némafilmre történő orgonaimprovizációval ismerkedhet meg…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!