Program


A kis herceg - vetített zenés próza

A kis herceg - vetített zenés próza

2024. november 3-án, vasárnap 17 órától gyerekeknek, felnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg című vetített zenés prózája elevenedik meg a KMO-ban.

Aktuális előadások



ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY: A KIS HERCEG – VETÍTETT ZENÉS PRÓZA

Ez az előadás egy időutazás, néhol mese, néhol dal, néhol narráció, néhol effekt és atmoszféra. Álom.
Mesélő: Vecsei H. Miklós - Zene: Csorba Lóci

Dramaturgia, ötlet: Vecsei H. Miklós és Seres Tamás. Rendező, kreatív: Seres Tamás. Az előadás hossza: 90 perc szünet nélkül.

Az előadás kifejezetten az eredeti szövegre és az eredeti rajzokra épülő egyedi hangulatvilágú, kétszemélyes; mini, korszerű, zenés meseszínház, 9-99 éves „fölnőtteknek”. Hasi (Vecsei H. Miklós) mesél, minden szerepben, mintegy önmagával dialógban, voltaképpen a rókán kívül, minden szerepben Őt láthatjuk. Lóci (Csorba Lóránt énekes, gitáros) dalokkal kíséri a történetet, beszáll a játékba, duetteznek a színpadon. Mindehhez jön még a vetítés. A kis herceg könyv eredeti, klasszikus ábrázolásai bukkannak fel az adott dramaturgiai pontokon. (rózsa, kígyó, bolygó, róka, kis herceg, sál, csillag, kráter stb.) végigkísérve a történetet. Ez az előadás egy időutazás, néhol mese, néhol dal, néhol narráció, néhol effekt és atmoszféra. Álom.

Kövess minket!


További ajánlataink


"Színházat kínálunk. De tánccal kiegészülő zenés színházi játékunkban egy szokványos színházi előadásnál jóval nagyobb hangsúlyt kap a zene."

Garzonpánik Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nóra és Alvin sorsa az, hogy a kihalt emberiség utolsó párjaként "újra elhinthetik az emberi faj magvát az univerzumban" -…

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti szempontból több rétegben egymásra pakoljuk, aztán…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!