Program


A gondolat teremtő ereje

Aktuális előadások



Az előadás témája: A látható gondolat, ami az univerzum egységes nyelve.Nem ezoterika, nem misztika, hanem tudományos igényű, de jól érthető előadás.
 

Ez az állítás forradalmi, az akadémiai fizika vonakodik elfogadni. A mérhető gondolat a mai akadémiai tudomány szerint az agy elektromágneses jele. A tudomány abban is egyetért, hogy a gondolat több, mint az agy elektromágneses jele, de hogy mi a gondolat, azt nem tudja. A gondolat erő. Ez egyszerű eszközökkel is kimutatható és mérhető. A gondolat képes pl. kis méretű, egyszerű, jól megtervezett eszközöket mozgatni (Lajtner Gépek). A mérés mozgásváltozáson alapul. Ez a mozgás lehet kvantummechanikai vagy szabad szemmel is látható mozgás.

Miért érdemes a gondolaterőt mérni? Mert visszajelzést ad általános mentális állapotunkról. A mérés kapcsán a gondolaterő tudatos használatát is meg lehet tanulni.

Az öntudatlanul használt gondolaterő alapvető születési adottságunk. A tudatosan használt gondolaterő egy újonnan felfedezett, ősi képesség, mellyel magunkra és a külvilágra egyaránt hatással vagyunk. Mire hat a gondolaterő? Élőre és élettelenre. Sejtre, növényre, állatra, emberre és élettelen tárgyakra. A gondolaterő orvosi és technológiai lehetőségei beláthatatlanok. Másrészt a gondolat erő kijelentés komoly fizikatudományi problémát jelent, mert az ismert négy alapvető kölcsönhatás (négy alapvető erő) egyikébe sem fér bele. A fizika szerint tehát nem létezik. A mozgatható Lajtner Gépek szerint létező erő, különben nem mozognának. És mérhető erő.

A gondolaterő mérése egészen új távlatokat nyit a technológia, a fizika, a filozófia, az orvostudomány, a pszichológia stb. területén. És főként abban segít, hogy képesek legyünk gondolaterőnket tudatosan használni saját életünk, egészségünk javítására és környezetünk jobbá tételére.

Előadó: Lajtner Tamás az MTA köztestületi tagja, a közgazdaságtudományok kandidátusa, kutatási területei: gazdaságpolitika, számítástechnika.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az ország legtapasztaltabb protokoll szakembere azokról az illemszabályokról beszél, amik megkönnyítik a hétköznapi együttélésünket, de az üzleti életben is előnyünkre…

Mikulásvonat a Gyermekvasúton

Hűvösvölgy -Gyermekvasút

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 6-án, 7-én és 8-án ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a…

Élőzenei planetáriumi koncert Kövi Szabolccsal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!