Program


A csodák útján (Fábri)

A csodák útján (Fábri)

A Dublin külvárosában élő, keményen dolgozó közösség élete a hűség, a hit és az összetartozás hagyományaiban gyökerezik. Négy munkásfeleségnek azonban sikerül megízlelni a szabadság ízét, amikor egy egyházközségi vetélkedőn utazást nyernek a kegyhelyéről ismert franciaországi Lourdes-ba.

ír-angol vígjáték, 90 perc, 2023 /angol nyelven, magyar…  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 16. kedd, 15:30

Rendező: Thaddeus O'Sullivan

Szereplők: Kathy Bates, Maggie Smith, Laura Linney, Stephen Rea, Brenda Fricker, Mark McKenna, Agnes O'Casey, Mark O'Halloran

 

Ballyfermot, Írország, 1960. Egy Dublin külvárosában élő, keményen dolgozó közösség élete a hűség, a hit és az összetartozás hagyományaiban gyökerezik. A ballyfermoti nőknek azonban egyetlen álmuk van: megízlelni a szabadság ízét, és kiszabadulni a családi élet börtönéből. Ehhez részt kell venniük a zarándokúton a franciaországi Lourdes szent városába. Pimasz és lázadó papjuk jóindulatú beavatkozásával négy barátnő, Lily, Eileen, Dolly és Sheila nyerik meg az ehhez szükséges jegyet a tombolaesten.

Bemutató dátuma: 2023.11.09.

Forgalmazó: ADS Service

Ajánlatunk


Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

A finom erotikával fűszerezett keserédes történet a századforduló Kolozsvárjának egyik jelentős intézményébe, a Gerendás házként elhíresült bordélyba kalauzolja a nézőt.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában! A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból.

Killer Queen

Erkel Színház

SIKERÜLT MEGSZERVEZNI! Az óriási érdeklődésre való tekintettel DUPLA előadás! Érkezik a valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a Killer Queen!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!