Program


"A boldogság és én"- A Cserháti Zsuzsa sztori

"A boldogság és én"- A Cserháti Zsuzsa sztori

Válogatott slágerein keresztül most megismerhetjük Cserháti Zsuzsa drámai fordulatokban gazdag pályájának alakulását, és a dalok között izgalmas részleteket tudhatunk meg a nem mindennapi életéről is.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 30. vasárnap, 19:00

A Morpheus Színműhely bemutatja:
„A boldogság és én - a Cserháti Zsuzsa sztori”

Cserháti Zsuzsa egyedülálló hangja minden generáció számára felidézi a vidámság, a szerelem, és a megható pillanatok hangulatát, de a közönség előtt szárnyakat kapó énekesnő a magánéletének részleteit sokáig gondosan elrejtette a nyilvánosság elől.
Válogatott slágerein keresztül most megismerhetjük Cserháti Zsuzsa drámai fordulatokban gazdag pályájának alakulását, és a dalok között izgalmas részleteket tudhatunk meg a nem mindennapi életéről is.
A múltidézéshez segítségül hívjuk az életében fontos szerepet játszó mentorokat és pályatársakat is, így Szécsi Pál, Máté Péter és Charlie kivételes dalai teszik teljessé ennek a különleges zenei életútnak a bemutatását.

Előadják:
Nagy Fruzsina Lilla
Rozsáyi Márk

Zongorán kísér: Drexler Vajk
Narráció: Radvánszki Szabolcs
A szövegkönyvet írta és az előadást rendezte: Komenda Roland

A Morpheus Színműhely hivatásos színészeinek előadása.
A helyfoglalàs érkezési sorrendben történik.

Ajánlatunk


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka.

3 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás.

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI Szép

MVM Dome

Napjaink egyik legnépszerűbb tenorja  pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén, és a jubileumi turnéja keretében ad dupla koncertet Budapesten!

akár -10%
MILKY CHANCE Jegyvásárlás

MILKY CHANCE Szép

VeszprémFest, História Kert

A Milky Chance a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja száz milliós…

Minden életrajzukban olvasható, hogy Quincy Jones szerint ők „a planéta legmenőbb énekes csókái” (azaz „the baddest vocal cats on the…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!