művész


Zentai  Károly

Zentai Károly

Zongoraművész.

1996-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zongora szakán Némethy Attila és Kemenes András növendékeként. Mesterei között tudhatta Gulyás Mártát és Rados Ferencet, akiknél kamarazenével foglalkozott. 1997-től két évet töltött az USA-ban, ahol az Illinois State University-n Mester diplomát szerzett Módos Gellért osztályában zongoraművész szakon. (MMA).…

 Tovább

Aktuális programok


DUO KLAVI-ART - DKA 25

Benczúr Ház Kulturális Központ

Bizják Dóra és Zentai Károly zongoraművészek jubileumi négykezes koncertje

Zongoraművész.

1996-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zongora szakán Némethy Attila és Kemenes András növendékeként. Mesterei között tudhatta Gulyás Mártát és Rados Ferencet, akiknél kamarazenével foglalkozott. 1997-től két évet töltött az USA-ban, ahol az Illinois State University-n Mester diplomát szerzett Módos Gellért osztályában zongoraművész szakon. (MMA).

1996 óta aktív résztvevője a magyarországi zenei életnek. A kamarazenei és nagy zenekari koncertek mellett egyik fő tevékenysége a négykezes és két zongorás irodalom megismertetése, amelyet állandó partnerével, Bizják Dóra zongoraművésszel Duo Klavi Art nevű formációjuk tagjaként számos alkalommal mutatta be külföldön, országszerte és a Magyar Rádió élő és felvett műsoraiban egyaránt. Művészeti vezetőként több éve épít jó közönségkapcsolatot a klasszikus zene megismerésének élő szóval kiegészített műsorain keresztül. A szisztematikusan felépített zenei sorozatok a négykezes repertoár mellett számtalan szóló és kamaraprodukción keresztül építi és fejleszti az egyre növekvő számú közönség ízlését és a klasszikus  zene iránti szeretetét. Az éves programok fontos részét képezik a gyermekeknek szóló matinék, amelyek segítik a következő generáció zenéhez való kötődését.

Ajánlataink


Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!