művész


Ress Abigél

Ress Abigél

 Ress Abigél filmrendezőként végzett az egyetemen, tehát munkanélküli. Annyira nem szeret dolgozni, hogy utána Pécsen kezdett színházi dramaturgiát tanulni, hogy ezt az állapotot az elkövetkezendő években is biztosíthassa magának. Pénz helyett inkább traumákat gyűjt. Étellel és muszlim fiúkkal könnyen motiválható. Azért kezdett el stand-up-ozni, hogy…

 Tovább

Aktuális programok


 Ress Abigél filmrendezőként végzett az egyetemen, tehát munkanélküli. Annyira nem szeret dolgozni, hogy utána Pécsen kezdett színházi dramaturgiát tanulni, hogy ezt az állapotot az elkövetkezendő években is biztosíthassa magának. Pénz helyett inkább traumákat gyűjt. Étellel és muszlim fiúkkal könnyen motiválható. Azért kezdett el stand-up-ozni, hogy kitoljon külföldi stand-upos exével, de úgy megszerette a műfajt, hogy azóta sem hagyta el a színpadot. Mellesleg sokkal tehetségesebb, viccesebb, eredetibb, mint a tehetségtelen szánalmas exe. Aki egyébként visszataszító és soha nem lesz még egy olyan fantasztikus barátnője, mint amilyen Abigél volt.  Amúgy meg már túl vagyok rajta. Túl van rajta! Abigél van túl rajta!

Ajánlataink


Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!