művész


Nagy Frigyes

Nagy Frigyes

Nagy Frigyes (Frici) a TrollFoci oszlopos tagja. A mennyei megyei mérkőzések ceremóniamestere és az epizódok műsorvezetője.

A magyar labdarúgás kedvelőinek biztosan ismerősen cseng a TrollFoci elnevezésű mémgyár, ami 2012-ben nyitotta meg kapuit. A TrollFoci a legnépszerűbb hazai labdarúgással foglalkozó oldal a Facebook-on, Instagramon és…

 Tovább

Aktuális programok


Nagy Frigyes (Frici) a TrollFoci oszlopos tagja. A mennyei megyei mérkőzések ceremóniamestere és az epizódok műsorvezetője.

A magyar labdarúgás kedvelőinek biztosan ismerősen cseng a TrollFoci elnevezésű mémgyár, ami 2012-ben nyitotta meg kapuit. A TrollFoci a legnépszerűbb hazai labdarúgással foglalkozó oldal a Facebook-on, Instagramon és Tik-Tok-on amely a magyar, esetenként nemzetközi futball kapcsán közöl humoros képeket és egyéb tartalmakat. A platformjaikon kívül van saját webshopja, YouTube csatornája, két kiadott könyve, valamint saját sportpubja a Ziccer.

A sikereknek köszönhetően jelenleg milliós követőbázissal büszkélkedhetnek a srácok és komoly brandé nőtték ki magukat, melyet jótékony célokra is igyekeznek felhasználni.

Frici többek között a TrollFoci Tiktok csatornáján is látható humoros kontentekben és videókban.

Ajánlataink


Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!