művész


Czvikli  Fanni

Czvikli Fanni

Született: 1999 (Székesfehérvár)

Táncművész.

2019-ben fejeztem be tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Egyetem klasszikus balettművész szakán. Mindeközben 2017-2019-ig a Sztalker Csoport színi iskolájának tanulója voltam. Pályakezdőként Kulcsár Noémi, Harangozó-díjas koreográfus Tellabor társulatában dolgozhattam. Közben tanulmányokat kezdtem a MOME kultúramenedzselés szakirányú továbbképzésén, illetve az EFEB Gyógymasszőr OKJ-s képzésén. 2020 decemberétől vagyok a…

 Tovább

Aktuális programok


Mókás Mikulás • Kulcsár Noémi Tellabor

Nemzeti Táncszínház

A Kulcsár Noémi Tellabor társulat tagjai egy varázslatos világba kalauzolják kis nézőiket. A Mikulás épp úton van, hogy minden…

Táncművész.

2019-ben fejeztem be tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Egyetem klasszikus balettművész szakán. Mindeközben 2017-2019-ig a Sztalker Csoport színi iskolájának tanulója voltam. Pályakezdőként Kulcsár Noémi, Harangozó-díjas koreográfus Tellabor társulatában dolgozhattam. Közben tanulmányokat kezdtem a MOME kultúramenedzselés szakirányú továbbképzésén, illetve az EFEB Gyógymasszőr OKJ-s képzésén. 2020 decemberétől vagyok a GG Tánc Eger társulati tagja.

Ajánlataink


Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!