művész


Bolla  Bence József

Bolla Bence József

Született: 2000. július 17. (Debrecen)

Színművész.

A Debreceni Ady Endre Gimnázium dráma tagozatán érettségizett 2020-ban. Diákévei alatt többször játszott a Csokonai Nemzeti Színházban, valamint a Kuckó Művésztanya Utcaszínház társulatában. 2020-tól a Színház- és Filmművészeti Egyetem prózai színművész szakán tanult, ám második évében úgy döntött, nem fejezi be ott a tanulmányait. 2022 és…

 Tovább

Aktuális programok


J.B.Moliére-J.B.Lully: Úrhatnám polgár

Gyulai Várszínház

Az Úrhatnám polgár ötfelvonásos balettkomédiája humoros életképek sorozatával mutatja be a nagyratörés őrületének forgószelébe ragadt kisembert. Jourdain úr, az…

Színművész.

A Debreceni Ady Endre Gimnázium dráma tagozatán érettségizett 2020-ban. Diákévei alatt többször játszott a Csokonai Nemzeti Színházban, valamint a Kuckó Művésztanya Utcaszínház társulatában. 2020-tól a Színház- és Filmművészeti Egyetem prózai színművész szakán tanult, ám második évében úgy döntött, nem fejezi be ott a tanulmányait. 2022 és 2023 között szabadúszó volt.

2023 novemberétől a Csokonai Nemzeti Színház társulatának tagja.

Ajánlataink


Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!