Program


X Operettsztárok Budán - Zenés talk show Brasch Bencével, Kocsis Dénessel és Veréb Tamással

X Operettsztárok Budán - Zenés talk show Brasch Bencével, Kocsis Dénessel és Veréb Tamással

Önálló estek, zenés beszélgetések, musicalsztárok, szubrettek, táncos-komikusok, primadonnák, bonvivánok, a Budapesti Operettszínház legnagyobb kedvencei új szerepben és új helyen. Különleges produkciók és a Pesti Broadway sztárjai az Átrium Film-Színházban.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. november 9. szombat, 19:00

A Budapesti Operettszínház a Világsikerek útjára lépett. Németország, Oroszország, Románia, Ausztria, a Szegedi Szabadtéri, a soproni MKB Aréna, saját nagyszínpada és Raktárszínháza, valamint a Thália Színház után az idei évtől az Átrium Film-Színházat is játszóhelyéül avatja.

A korábban moziként ismert impozáns épület 2012-ben, mintegy évtizedes bezártság után nyitott meg ismét. Az összművészeti befogadótér az idei évtől rendszeresen ad helyet az Operettszínház legnagyobb sztárjainak önálló estjéhez, ezzel vezetve fel a tavasz igazi zenei csemegéjét, a jazz és a swing világába kalauzoló Amerikai komédiát, Bársony Bálint, Lőrinczy Attila és Aszlányi Károly tollából.

Novemberben először három fiatal tehetségünké az Átrium színpada: Mercutióé, vagyis Brasch Bencéé és két Rómeóé, Kocsis Dénesé és a mostani évadban debütáló Veréb Tamásé.

Ajánlatunk


A kisgyermekes családok körében mára jól ismert a Miskolci Szimfonikus Zenekar Ciróka Babakoncertje. A karonülő, totyogó és világfelfedező babáknak megálmodott sorozat Miskolc legnépszerűbb kulturális családi programjává nőtte ki magát. Hogy mi a titkunk azon kívül, hogy szeretjük a gyerekeket? Erről mesél a koncertek megalkotója, forgatókönyvíró, műsorvezetője: Bukáné Kaskötő Marietta.

A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól, akik egy Balaton-felvidéki villában töltik ,,lánybúcsújukat”.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEVA - Nyárzáró koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Takács Dorina, vagyis Дeva, üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei színtérre. A fiatal előadó élő fellépései során zenekarával együtt varázsolják…

Amélie Csodálatos Élete

Erkel Színház

Amelie csodálatos élete filmzenei est a Grammy díjra jelölt Claudio Constantini és zenekara előadásában! - 24 évet vártunk rá!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!