Program


Határtalan design 2024 | Kurátori tárlatvezetés

Határtalan design 2024 | Kurátori tárlatvezetés

A program egységáras belépőjeggyel látogatható. Egyéb múzeumi belépőjegy kedvezmény nem vehető igénybe.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 23. vasárnap, 16:00

Utolsó vezetés a kiállításban!
20 éves határtalan történet és meghatározó design tematikák a jelenben. Idén különleges, jubileumi dizájn- és összművészeti rendezvénysorozattal jelentkeztek a szervezők a Kiscelli Múzeumban. A válogatásban 22 ország több, mint 200 alkotójának munkái láthatók, reprezentatív olasz, osztrák és szlovák fókusszal, de nem marad el a nemzetközi kortárs ékszer szekció sem, sőt, a projekt történetéhez kapcsolódó retrospektív anyagot is láthat a közönség, sőt a Kiscelli Múzeum történetébe is bepillantást nyerhetnek a látogatók.
A vezetést tartja: Szigeti Szilvia Ferenczy Noémi-díjas textiltervező és Radnóti Tamás belsőépítész

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

A Carson Coma félig olasz, félig magyar frontembere, Fekete Giorgio valóra váltja régi álmát, és életében először egy egész estés, nagyzenekaros koncerten adja elő legkedvesebb olasz dalait:

Kövess minket!


További ajánlataink


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A Bagossy Brothers Company az első magyar zenekarként lépett fel az MVM Dome-ban, és adott felejthetetlen hangulatú, teltházas koncertet. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!