Program


Boldogság gyere haza! Cserháti Zsuzsa Emlékest Szulák Andrea & Polyák Lilla

Boldogság gyere haza! Cserháti Zsuzsa Emlékest Szulák Andrea & Polyák Lilla

A produkció által újrafogalmazott dalok épp úgy teret adnak szólistáink egyéniségének, mint a zenekari összjátéknak. Mindez garancia arra, hogy egyedülálló és különleges élményben lesz része Siófok közönségének.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 12. péntek, 20:00

Cserháti Zsuzsát, mint a második popgeneráció egyik legkiemelkedőbb egyéniségét tartják számon, kritikusok szerint a hazai poptörténet legjobb „női torka” volt az övé. A ’70-es évek egyik legtöbbet foglalkoztatott énekesnője volt, a ’80-as években azonban háttérbe került, majd mintegy másfél évtizedes kihagyás után 1996-tól Magyarország legnagyobb sikerű visszatérését mondhatta magáénak. Előadó-művészete és a neki írt rengeteg igényes dal inspirációként szolgál napjaink énekesei számára is.

Az esten elhangzó dalokat két kiváló énekesnő, Szulák Andrea és Polyák Lilla előadásában hallhatjuk.
Közreműködik a Studio11 Ensemble.

A produkció által újrafogalmazott dalok épp úgy teret adnak szólistáink egyéniségének, mint a zenekari összjátéknak. Mindez garancia arra, hogy egyedülálló és különleges élményben lesz része Siófok közönségének.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!