Program


Soundkitchen Klub: Yes Cadets (GB), EZ Basic

Soundkitchen Klub: Yes Cadets (GB), EZ Basic

A belfasti Yes Cadets története rövid, de annál sikeresebb. Alig egy hónapja jelent meg Le Mans című bemutatkozó EP-jük, de a 2009-ben alakult trió (Alan Haslam gitáros-énekes, Lisa Mageean dobos és Steven Matthews basszusgitáros) már az első stúdióanyag előtt olyan előadókkal turnézott, mint az Antlers, a Yuck és a Guillemots, ráadásul más európai városok mellett a legendás Glastonbury Fesztiválon is felléphettek.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2012. november 13. kedd, 20:00

A BBC Radio 1 már jóval az EP megjelenése előtt felkapta a címadó dalt – annyira tetszett nekik, hogy meg sem várták a rendes stúdióverziót, inkább az otthon rögzített, nyers demófelvételt kezdték játszani – a szaksajtó és a bloggerek pedig felváltva áradoztak a Cure és a My Bloody Valentine szélviharrá effektezett gitárhangzását az LCD Soundsystem és a Knife okos ütemeivel ellenpontozó zenekar elsöprő koncertjeiről.

A belfasti illetőségű Yes Cadets november 13-án a Soundkitchen meghívására érkezik először Budapestre, az Akvárium Klubba.

Ajánlatunk


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

A Nagymamával álmodtam egy különleges harmadik-generációs trauma-feldolgozást segítő, mégis sok humorral átitatott színházi stand up / monodráma. Az előadás azt az egy hónapot mutatja be, amelyben a 35 éves főszereplő, Göndör László - a pandémia valamint önismereti válsága kellős közepén - összeköltözött a 97 éves holokauszt- túlélő nagymamájával.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Évadnyitó koncert a Karmelitában Szép

Karmelita, Beethoven-terem

A Karmelita koncertsorozat nyitó alkalmán egy régi hagyományokra épülő, ma mégis kuriózumnak számító műfajjal, a némafilmre történő orgonaimprovizációval ismerkedhet meg…

A Magyarul Szeretjük Zenekar, a magyar zenei korszakok lenyomatát mutatja be önálló koncertestjén szeptember 28-án, este 19.00 órakor a Ram…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!