Program


MÁV Szimfonikusok - Lukács/6. ZA

MÁV Szimfonikusok - Lukács/6. ZA

Kesselyák Gergely a miskolci „Bartók +” elnevezésű operafesztivál igazgatójaként került kapcsolatba Alekszej Ribnyikov orosz zeneszerzővel. Az 1945-ös születésű komponista Hacsaturján tanítványa volt, több mint száz filmhez írt zenét, és hatalmas energiával küzdött azért, hogy a musical és a rockopera műfaja Oroszországban is meghonosodjon.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. május 15. péntek, 19:00

Tolsztoj nyomán nagyszabású színpadi művet komponált a borogyinói csata 200. évfordulójára. Nemcsak film-, illetve színpadi zenék szerzőjeként ismert, hanem hangszeres műveket is komponál. Capriccio című kompozíciója előtt Csajkovszkij egyik ritkán hallott műve, az eredetileg hegedű-zongora darabként fogant Egy kedves hely emléke szólal meg zenekari változatban, a koncert második felében pedig Liszt Ferenc egyik legnagyobb szabású zenekari műve, a Dante-szimfónia lesz hallható.

Műsor:

Csajkovszkij: Egy kedves hely emléke, op. 42
Ribnyikov: Capriccio
Liszt: Dante-szimfónia

Közreműködik: Lendvay József (hegedű) Angelica Leánykar (karigazgató: Gráf Zsuzsanna) MÁV Szimfonikus Zenekar

Vezényel: Kesselyák Gergely

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ez a játék legalább annyira filozofikus, mint a klasszikus mesék többsége: egyszerű, élvezhető, sőt szórakoztató képletbe helyezi a létezés alapkérdéseit, a saját életük felépítését tervező fiatalok élet-halál küzdelmét.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.

Kövess minket!


További ajánlataink


BUDAPEST BÁR koncert Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Egy Budapest Bár koncert mindig feltölt: kitűnő dalok, remek feldolgozások, csodálatos zenészek és nagyszerű énekesek. Felhőtlen szórakozás, dráma, szerelem, csalódás,…

PETER BENCE

MVM Dome

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence ismét az MVM Dome…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!