Program


'Baile de Palabra' - A Mercedes Ruiz társulat előadása

'Baile de Palabra' - A Mercedes Ruiz társulat előadása

Baile de Palabra: Szavak tánca – flamenco előadás

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. május 18. vasárnap, 19:30

Mercedes Ruiz és flamenco társulata első alkalommal mutatja be Magyarországon a “Szavak tánca” című előadást, amely feleleveníti korábbi munkáikat és a csoport valamennyi alkotóelemét – a gitárt, az éneket és a táncot – főszerephez juttatva állítja színpadra ezt a különleges produkciót.

A műsor címe mindent elárul, röviden úgy is megfogalmazhatnánk, hogy tánc a flamenco ének és zene szövegére. A feladat nem könnyű, hiszen a tánc, az ének és a muzsika, színpadi eszközök nélkül, pőrén jelenik meg elöttünk, csupán a szigorú fekete és a megvilágítás ügyes alkalmazásával, ezáltal is kidomborítva Mercedes Ruiz táncának eleganciáját.

Mercedes Ruiz (tánc)
Miguel Ortega (ének)
Santiago Lara (gitár)

Ajánlatunk


A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének. E három napon látványos lovagi tornák, pompás királyi menet és esti fáklyás felvonulás, vásár, koncertek és királyi borudvar várják az idelátogatókat, és természetesen a méltán híres királyi palota, gyönyörű reneszánsz kertje és a Salamon-torony is újra pezsgő középkori élettel telik meg.

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Kövess minket!


További ajánlataink


Garzonpánik Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nóra és Alvin sorsa az, hogy a kihalt emberiség utolsó párjaként "újra elhinthetik az emberi faj magvát az univerzumban" -…

Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!