Program


APA

APA

Florian Zeller, a fiatal francia író empátiával ábrázolja az Alzheimer-kórban szenvedő, idős André küzdelmét a betegséggel. A színdarab 2014-ben Moliére-díjat nyert. Benne a világot a beteg férfi szemszögéből látjuk, együtt élhetjük át vele a talajvesztettség érzését, ahogyan az idős ember önmaga után nyomoz.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. május 29. péntek, 19:00

André mindig is akkurátus ember volt, aki fejből meg tudta mondani, mennyi a pontos idő. De most, mintha „egy apró lyuk volna az agyában” – a dolgok nem állnak össze. A lakása nem a lakása, a lánya nem a lánya, amire holnap számít, azt állítólag csak álmodta, ami pedig tegnap volt, úgy tűnik, meg sem történt. Fenyegetve érzi magát, és egyre inkább elveszíti a kapcsolatát a valósággal. Minden elfelejt. Még azt is, hogy mindent elfelejt.

Anne, a lánya tanácstalan. Fáradhatatlanul keresi apja számára a megfelelő gondozónőt, de amint megkönnyebbül, hogy talált valakit, kiderül, André, máris végérvényesen összeveszett vele. Apja váltig azt hajtogatja, neki nincsen szüksége senkire. Anne pedig szégyen és bűntudat, tehetetlenség és harag közt vergődve próbálja megoldani a megoldhatatlant.

A fiatal francia író mély empátiával ábrázolja az Alzheimer-kórban szenvedő, idős André küzdelmét a betegséggel. A 2014-ben Moliére-díjat nyert színdarab nagy bravúrja, hogy a világot a beteg férfi szemszögéből látjuk, és így együtt élhetjük át vele a teljes talajvesztettség érzését, ahogyan az idős ember minden erejét megfeszítve önmaga után nyomoz. Florian Zeller abszurd bohózata szeretettel teli humorral ábrázolja azt a tragikus folyamatot, ahogyan egy ember alulmarad az elmúlás ellen folytatott harcban, és eljut a gyermeki öntudatlanság állapotába.A dráma a párizsi ősbemutatót követően Európa számos országában színre kerül. 

Ajánlatunk


Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Két generáció és két világnézet kóstolgatja egymást igen szellemesen, és hamarosan kiderül: mindenkinek kapaszkodnia kell, ha tartani akarja az iramot.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kövess minket!


További ajánlataink


Hollywood Classics

Győri Filharmonikus Zenekar, Győr Városi Egyetemi Csarnok

Repülj Hollywoodba a Győri Filharmonikus Zenekar filmzenei koncertjével! Hollywood Classics élő filmvetítéssel október 22-én a Győr Városi Egyetemi Csarnokban.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!