Program


Anat Gov: Happy Ending - zenés prózai játék - revü
6

Anat Gov: Happy Ending - zenés prózai játék - revü

A darab főhőse egy rajongott színésznő, akit hirtelen próbatétel elé állít az élet. Olyan döntést kell hoznia, amely egészen más természetű, mint hogy melyik szerepet mikor, kivel, milyen rendezésben vállaljon el. Ez a szerep a saját életéről, önérzetéről, bátorságáról szól, és pusztán egy dolog múlik őrajta: hogy milyen finálé legyen a végén.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 17. szombat, 19:00

Anat Gov: HAPPY ENDING
zenés prózai játék – revü az Orlai Produkciós Iroda előadásában

Az Amadeus, a Bagoly és Cica és a Római vakáció után az Orlai Produkció újabb színházi csemegéje Hernádi Judit, Fekete Ernő és Hegyi Barbara főszereplésével a budapesti Belvárosi Színházból.

Anat Gov zenés darabja zajos sikert aratott több országban. Főhőse egy rajongott színésznő, akit hirtelen próbatétel elé állít az élet. Olyan döntést kell hoznia, amely egészen más természetű, mint hogy melyik szerepet mikor, kivel, milyen rendezésben vállaljon el. Ez a szerep a saját életéről, önérzetéről, bátorságáról szól, és pusztán egy dolog múlik őrajta: hogy milyen finálé legyen a végén.

Szereplők: Hernádi Judit, Fekete Ernő, Fekete Györgyi, Hegyi Barbara, Bánfalvi Eszter, Bertalan Ágnes, Nagy Dániel Viktor, Formán Bálint
Rendező: Gergye Krisztián
Producer: Orlai Tibor

„Az Orlai Produkció… egyik legkiegyensúlyozottabb, legrokonszenvesebb előadása” – Tarján Tamás, Revizor Online

„Az izraeli írónő… darabjával fontos küldetést vállal fel: látható-hallható közelségbe hozza azt a betegséget, amelyről még mindig tabunak számít beszélni.” – kultography.blog.hu

„Aki eddig nem volt tudatában annak, hogy Hernádi Judit nem csupán ösztönös komika, hanem remek drámai színésznő is, az a Happy Endingben meggyőződhet róla.” – kulturgengszterek.blogspot.hu

Ajánlatunk


Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Vidám és látványos musical az igaz barátságról, az összetartozás erejéről, ami még a legváratlanabb helyzetekben is segítő útitársunk lehet.

Kövess minket!


További ajánlataink


Recirquel: Solus Amor Szép

Müpa, Fesztivál Színház

A Recirquel Solus Amor című cirque danse produkciója szeptemberben a Müpa Fesztivál Színházában látható - jegyek még kaphatók.

Cinefonic 2024 ráadás

Budapest Kongresszusi Központ

Cinefonic Ráadás! A Budafoki Dohnányi Zenekar legendás filmzene koncertje a BKK-ban december 1-jén vasárnap 19:30-kor. Ne maradj le te sem!

Karácsony este a szülők díszítik a szalonban felállított hatalmas fát. A testvérek, Marika és Frici civakodása még a fa körül…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!