Program


25 éves a Purcell Kórus - „B” ORATÓRIUMBÉRLET

25 éves a Purcell Kórus - „B” ORATÓRIUMBÉRLET

A hazai kóruskultúra egyik legkiemelkedőbb formációja, a Vashegyi György által alapított Purcell kórus negyed százada működik.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. április 26. vasárnap, 19:30

A historikus előadások szerelemeseit hosszú évek óta lenyűgöző élményekkel gazdagító kórus és vezetőjük fáradhatatlan működésének minőségét semmi nem tükrözi jobban annál, hogy 2014-ben René Jacobs velük vitte turnéra a h-moll misét, a kórusrepertoár talán legnagyobb kihívást jelentő darabját. Születésnapi koncertjükön most mi is hallhatjuk tőlük a Bach-életmű összefoglalásának is tekinthető nagyszabású kompozíciót, amelyen Bach a halála előtti utolsó időszakban is dolgozott, s amelyben számos korábbi kantátájából használt tételeket, afféle szerzői válogatást nyújtva egy nem akármilyen oeuvre legkiválóbb darabjaiból.

Műsor: J.S. Bach: h-moll mise, BWV 232

Közreműködik: Orfeo zenekar Purcell kórus

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Kövess minket!


További ajánlataink


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!